Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 30. september 2000 kl 22.05 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 30. september kl 22.05
Med hjartet på rette staden (25)

Barnedåp og uventet besøk

Begivenhetene står i kø for Nick Rowan i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\". På datteren Katies dåpsdag dukker Nicks tidligere venninne og kollega fra London- politiet, Jill Criddle, opp. Og på jobben får han en vanskelig sak i fanget.

Småkjeltringen Billy Black søker tilflukt hos sin gamle venn Greengrass etter å ha blitt truet på livet av sjefsskurken Frank Armstrong på grunn av spillegjeld. Men Armstrongs løpegutter Rod og Dave er på sporet.

Under dåpsfesten til datteren Katie får Nick uventet besøk av Jill, en god kollega fra London. Hun er bare på gjennomreise på vei til venner i distriktet. Men Nick skal snart få behov for hennes politifaglige dyktighet. Frank Armstrong har nemlig åpnet en spillebule i Scarborough, og politiet ønsker å finne ut om alt går lovlig for seg.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Men nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 22.05

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Clara Salaman, John Woodvine, Jonathan Linsley m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)