Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 15. september 2002 kl 22.45 Våre små hemmeligheter

Hverdagsproblemer

Gabrielle (Sibylla Budd) har oppdaget at Jason er utro. (Foto: Southern Star)
Gabrielle (Sibylla Budd) har oppdaget at Jason er utro. (Foto: Southern Star)
Gabrielle strever med å takle Jasons sidesprang med hennes beste venninne, mens Alex drukner sin svarte samvittighet i alkohol og sex med en lege hun så vidt har truffet.

Denne legen kan faktisk bestemme Alex’ fremtid. Han sitter nemlig i panelet som skal avgjøre om Alex får jobben hun har søkt på, og etter one night-standet er hun mer usikker enn noen gang på utfallet i ansettelsessaken.

Kelly er blitt kontaktet av Nerida, Seans kone og Kellys eks. Nerida har mistanke om at Sean er utro, og spør Kelly om hun vet med hvem. Kelly på sin side blir urolig når hun oppdager at hun liker Nerida bedre enn hun noen gang har likt Sean.

Richie har begynt å jobbe med rollen sin, men han syns det er en altfor stor utfordring og beklager seg til Miranda. Dette er mer enn Miranda kan tåle. For henne hadde dette vært drømmerollen, og forholdet mellom dem skurrer.

Will håper det skal ordne seg mellom ham og Leah, og nekter å innrømme for seg selv at hun bare utnytter ham.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Hilde Ljøen(tlf. 23 04 72 36)