Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 23. september 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

Big Brother til spelet


Linn Skåber er storfornøyd med å ha funnet en rikskjendis til "Maridalsspillet", nemlig selveste Lars Joakim Ringom. Han var den første vinneren av Big Brother i 2001. Nå skal nok spelgjengen bli overrasket!

Linn gleder seg stort til å komme inn i Maridalen og presentere sitt store funn, Lars Joakim Ringom. Hun regner med at Gard Eidsvold blir like begeistret som det hun selv er, men hun blir nok skuffet. Responsen fra Eidsvold er slett ikke slik hun hadde håpet, og han har allerede engasjert skuespilleren Per Kjerstad…

Et pikant problem
Dette betyr at Linn har lovet Lars Joakim mer enn hun kan holde, og Big Brother-kjendisen viser seg å være litt av en utfordring å bli kvitt. Til slutt ringer Linn etter hjelp fra en lokal psykiatrisk institusjon.

Om serien
Forrige gang vi møtte Linn Skåber, var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan: Hun har fått en rolle i "Maridalsspillet".

Etter å ha fått overtalt regissør Gard Eidsvold til å gi seg en rolle i det kjendistunge spelet, skjer det en rekke ting som får regissøren til å angre bittert på at han ga etter. Linn durer ufortrødent frem med sin stakkars manager, Evelyn på slep. Og henne dytter hun foran seg i enhver uheldig eller ubehagelig situasjon.

Dette er andre serie av "Hjerte til hjerte", regissert av Marit Åslein. Gjennom serien møter vi en rekke kjente fjes som havner i dramaet rundt Linn og hennes ønske om å være stor stjerne.

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli, Line Grünfeld og Linn Skåber
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, mfl.
Pressekontakt: Sidsel Linden , 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no