Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. mai 2010 kl 20.55 Nedtelling til Eurovision Song Contest

Rybak og ESC-hysteriet


En uke unna den store finalen er Ian Wright fortsatt i Norge for å ta pulsen på ESC-forberedelsene. Som prikken over i-en får han en innføring i ESC-verdenen av en MGP-gal kvinne og Alexander Rybak.

Verdens mest kjente reisereporter, Ian Wright, får i kveld bli med en MGP-gal kvinne på hennes forberedelser og gjennomføring av et stort MGP-party. I tillegg treffer han fjorårets vinner, Alexander Rybak, som villig deler sine erfaringer fra fjorårets suksess i Moskva.

Om serien
I løpet av tre lørdager frem mot den store finalen skal globetrotteren Ian Wright presentere Norge i nedtellingen til Eurovision Song Contest. Mange kjenner den sprøe briten fra reiseprogrammene "Globe Trekker" som er blitt vist verden over. Ian har, med sine sirlige kommentarer og morsomme samtaler med sine intervjuobjekter, blitt en markant programleder som har vunnet priser på flere kontinenter.

Nå er det Norge og nordmenn som skal under lupen i forbindelse med nedtellingen til Eurovision Song Contest. Hvordan skal det gå når verdens største tv-show kommer til et lite land som Norge?

Lett underholdningsprogram i tre deler
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Ian Wright
Prosjektleder: Marius Hoel, marius.hoel@nrk.no
Pressekontakt:Silje Marie Lien, tlf: 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumssevice, tlf 815 65 900, Publikumssevice