Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 30. desember 2001 kl 18.30 Eva og Adam

Eva begynner på teaterkurs

Eva og Adam er fortsatt sammen og kjærligheten blomstrer, men det er bare helt til Eva begynner på teaterskole.

Teaterskolen gjør at Eva ikke får så god tid til gitaren som tidligere, og også Adam må finne seg i å stå litt i skyggen. På teateret treffer Eva i tillegg den kjekke Sebastian som er nesten profesjonell skuespiller, og Adam aner uråd. Nå må Eva velge mellom gitaren og teateret, men betyr det at hun også må velge mellom Adam og Sebastian?

Om serien
Hver dag frem til 1. nyttårsdag blir det gjensyn med 12-åringene Eva og Adam og deres venner. Denne svenske serien for barn og ungdom er en øm og morsom skildring om den første kjærligheten, en skildring den yngre garde av norske seere tydelig satte pris på da de møtte de to turtelduene for første gang på NRK våren ifjor.

8 av 10 seere i målgruppen 9-13 år fulgte den gangen ”Eva og Adam”, som allerede da kunne vise til både en dramapris og barnejuryens spesialpris ved den nordiske barne- og ungdomsfestivalen i Danmark.

Eva og Adam" startet som en populær tegneserie i et ungdomsblad. Forfatterne Måns Garthon og Johan Unenge, som også har skrevet manus til tv-serien, har gitt ut bøker og hele tegneseriealbum om de to turtelduene.


Svensk dramaproduksjon
I hovedrollene: Ellen Fjästad, Carl-Robert Holmer-Kårell, Ulrika Bergman og Pablo Martinez
Pressekontakt Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53