Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. januar 2013 kl 19.55 Idrettsgalla 2013

Idrettsfest med Haddy og Anne


De heftigste sportsøyblikkene i 2012 skal rulle over skjermen igjen. Haddy N'jie og Anne Rimmen leder Idrettsgallaen på Hamar OL-Amfi..

Idrettsgallaen har vært arrangert hvert år siden 2002. Lørdag 12. januar 2013 blir det igjen en helaften på NRK med prisdryss, sceneshow, levende musikk og humorinnslag.

Haddy N’jie og Anne Rimmen ledet også Idrettsgallaen 2012 sammen.

Artistene i Hamar OL-Amfi
Jonas Alaska vant Spellemannpris som Årets nykommer 2011. På nyåret er han ute med ny single, og han opptrer på Idrettsgallaen. Den New York-baserte norske artisten Silya Nymoen opptrer. Breakerne Kingwings Crew danser med Nasjonalballetten. Bodø-bandet Sirkus Eliassen har dominert hitlistene i år med sine dansbare låter, og står på scenen under Idrettsgallaen. Dessuten møter vi artistene som deltok i TV-suksessen Stjernekamp på NRK i høst.

14 priser
Idrettsgallaen skal hedre menneskene både i og bak idretten for prestasjonene i året som gikk. Til sammen skal 14 priser deles ut.

Årets kvinnelige utøver, årets mannlige utøver og årets lag er blant prisene som er blitt delt ut siden starten. Nytt i 2013 er at årets funksjonshemmede utøver er delt i to priser, i årets mannlige og årets kvinnelige utøver. 11 av de 14 prisene bestemmes av hovedjuryen, mens én velges av utøverne selv. Årets navn og Årets ildsjel stemmes fram av publikum.

Nominasjonene til Idrettsgallaen finner du her:
Årets idrettsnavn er nominert

Direktesendt show fra Hamar OL-Amfi
Programledere: Haddy N'jie og Anne Rimmen
Prosjektleder: Linn Sandberg Skarstein
Idrettsgallaen er eid av Norges Idrettsforbund, Norsk Tipping og NRK
Presseansvarlig: Helene Amlie, tlf 951 00 299
Publikum bes kontakte Publikumsservice, 815 65 900


LENKER
  • Årets idrettsnavn er nominert