Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 21. mai 2009 kl 23.40 Husdrømmen

Sterke møter

I kveldens episode av Husdrømmen treffer Bjørn datteren Camilla som han ikke har møtt på mange år.( Foto: Nils Petter Lothrington/NRK)
I kveldens episode av Husdrømmen treffer Bjørn datteren Camilla som han ikke har møtt på mange år.( Foto: Nils Petter Lothrington/NRK)
Bjørn er blitt alvorlig syk. Nå ønsker han å treffe datteren sin før det blir for sent. I femte episode av Husdrømmen treffer han Camilla som han ikke har møtt på mange år.

Kari har bestemt seg for å velge seg bort fra nabolaget der hun er uønsket. Slik slipper hun som hun selv sier: "å bli sett på som et sirkusdyr".

Husbyggingen i gang
Det blir et sterkt møte når Hallgeir drar hjem til Gvarv for å snakke med foreldrene sine om husdrømmen. Han tenker at det må ha vært en sorg for foreldrene å ha en sønn som ham.

Prosjektet "På vei til egen bolig" har vart i over ett og et halvt år og nå er endelig husbyggingen i gang.

Om serien
Husdrømmen er en norsk dokumentarserie om seks bostedsløse rusmisbrukere som gjennom prosjektet "På vei til egen bolig" for første gang får muligheten til kjøpe hus.

Gjennom to år blir vi med dem på den vanskelige reisen mot boligdrømmen. Det settes ingen betingelser om rusfrihet for å få bli med, og prosjektet er såkalt brukerstyrt.

Are Faaberg, mannen bak NRK-serien "Siv og Knut" har regi på serien.

Produsert av Rubicon for NRK
Regi: Are Faaberg
Prosjektleder i NRK: Marie Sjo
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf 23 04 20 33/901 83 838
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900