Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 22. juni 2013 kl 23.30 Trekant

Klar for mer Trekant?


I sommer går får vi et gjensyn med andre sesong av serien Trekant. Tre deltakere skal utforske den seksuelle verden rundt oss. Det blir både lærerikt, morsomt og pinlig, så frem med puta!

De tre deltakerne er Even Jørs (20) fra Bergen, Johanna Zamble (21) fra Asker og Benjamin Silseth (20) fra Bærum. Den unge trioen skal være deltakende observatører i det seksuelle universet rundt oss. På oppdrag fra NRK besøker de en rekke teoretiske og praktiske eksperter, med kompetanse på alt fra erogene soner til uvanlige fetisjer. Eller er det kanskje ikke så uvanlig?

Deltakerne stiller spørsmålene vi alle lurer på, de får kunnskap og råd, og kjenner på sine egne grenser. Etter utført oppdrag møtes de i leiligheten de deler. Der utveksler de erfaringer med hverandre og med seerne. Det blir interessant, lærerikt, flaut, kleint, pirrende - og ikke minst hysterisk morsomt.

Om serien
"Trekant" er et kollektiv bestående av én jente og to gutter fra ulike kanter av landet. Even (20) er kjekkasen fra Bergen, som kanskje virker litt tøffere enn han egentlig er? Hobbyer er musikk og trening, og snart skal han studere for å bli sivilingeniør. Asker-jenta Johanna (21) er interessert i dans og sang.

Johanna er blid, høylydt og direkte, og sier stort sett akkurat det hun tenker. Benjamin (20) er fra Bærum, og interessene hans er blant annet fotball, venner og ferie.¨ Benjamin har en kongepuddel, er homofil og heier på Rosenborg.

Dette er første gangen alle tre flytter hjemmefra. Til tross for forskjellig bakgrunn har kollektivet noen viktige fellesnevnere: De er unge, de er åpne, og de er nysgjerrige på sex.

Sendt høsten 2011.

Produsert av NRK 2011
Prosjektleder: Åslaug Sem, tlf: 920 23 316
Redaksjonssjef TV UNG:Håkon Moslet, tlf: 908 41 645
Pressekontakt: Jade Nordahl tlf: 23 04 45 76 / 924 03 873
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900