Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 24. oktober 2006 kl 22.35 Usett: Hilsen Norge

Kroppen min

I
I "Hilsen Norge" er det seerne som filmer. (Illustrasjonsfoto: Ole Kaland, NRK)
Det blir mye kroppsfokusering i siste program av Hilsen Norge. Kosthold, utholdenhet og skavanker er blant emnene det filmes om. Dessuten blir vi med på en radio-pitch og et rekordforsøk.

Kroppen er jo fantastisk. Frode Eriksen har tenkt til å illustrere det på en spesiell måte. Han skal vise at en diett bestående av pizza og øl ikke har negativ påvirkning på kroppens yteevne. Han melder seg på skirenn, med en kropp som ikke har trent på 10 år...

Helsefreaken Elisabeth utsetter kroppen for et motsatt eksperiment. Hun skal leve en uke utelukkende på usunn mat. Ingen enkel oppgave for en som normalt er svært opptatt av hva hun putter i seg.

Benedickte og Ine er ikke så opptatt av hva de spiser eller hva kroppen tåler. De vil heller snakke om hvor fornøyd og misfornøyd de er med kroppen sin. I Hilsen Norge deler de sine tanker med oss.

God idé?
Johannes mener han har en god idé til et radioprogram. Han tar med kamera når han reiser til Radio Tromsø for å legge den frem for redaktøren der.

Dessuten ser vi hvordan det går når Helena skal gjøre et forsøk på å sette ny rekord i vanndrikking, og når Nils Petter foretar et tankeeksperiment.

Om Usett
"Hilsen Norge" utgjør de seks første programmene i denne høstens "Usett"-serie. "Usett" er NRKs flate for ny og eksperimentell humor og underholdning. Her er det rom for nye talenter, nye prosjekter, løse ideer og originale innfall. I høstens "Usett" blir det både nye fjes og velkjente fjes i nye roller.

"Hilsen Norge" er fjernsyn for, av og med publikum. NRK er tilrettelegger og kringkaster, men alt innholdet er kommet fra såkalt vanlige folk. Hva nå det skal betyr, for her er det stor spennvidde i tematikk og vinkling. Ikke alle de innsendte bidragene kan komme på skjermen. I stedet kan man laste dem opp på "Hilsen Norge"s nettsider, der samtlige klipp er tilgjengelige. Adressen er www.nrk.no/hilsennorge

Norsk underholdningsserie fra NRK Underholdning (2006)
Prosjektleder: Nina Nordbø
Produsenter: Anne Wisløff, Espen Torkildsen
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, tlf: 23 04 78 53 / 92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no