Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. mars 2011 kl 20.55 Litt av et liv - Premiere!

Nadia med ny portrettserie


"Litt av et liv" hedrer kjente og kjære personer som på ulike måter har markert seg innenfor norsk kultur- og samfunnsliv. I første program møter programleder Nadia Hasnaoui Norges humordronning, Linn Skåber. Flere av Linns venner: Thomas Giertsen, Atle Antonsen, Trond-Viggo Torgersen og Knut Nærum forteller om Linn på privaten. Det er duket for en morsom kveld!

Åtte lørdager fremover få vi oppleve store øyeblikk i livet og karrieren til de åtte gjestene som har blitt viet hvert sitt program. Gjestene er Linn Skåber, Petter Stordalen, Lars Monsen, Alex Rosén, Lene Nystrøm, Hans-Wilhelm Steinfeld, Mona Halvorsen og Harald Zwart.

Vi får også møte viktige personer i deres liv, både familie, venner og kolleger. Det blir gode historier, rørende møter og morsomme tilbakeblikk. Det blir også overraskende innslag. Blant annet inviterer Nadia gjestene til studio ved å lure dem med skjult kamera. I tillegg blir det både taler og musikalske innslag.

Kveldens gjest er Linn Skåber
I første program skal vi bli bedre kjent med hele Norges humordronning, Linn Skåber. Hvordan ble Linn en så morsom dame? Det vil flere av kveldens gjester prøve å gi oss svaret på.

Helt siden Linn var liten jente, har hun vært en historieforteller, og i tenårene skrev hun fortellinger som hun sendte inn til ukebladene. Hun har både et komisk talent og et seriøst skuespillertalent, og er i tillegg en meget anerkjent og etterspurt tekstforfatter.

Trond-Viggo er Linns humor-tvillingsjel
Det er ikke alle som vet at Linn startet sin karriere parallelt med Thomas Giertsen og Atle Antonsen, og få er klar over at Thomas og Linn er gamlekjærester. Thomas klarte imidlertid aldri å venne seg til at Linn ville ha kokosboller på nattbordet, og i dag er de kun gode venner.

Trond-Viggo Torgersen er fadder for Linns sønn Niels, og mener han selv og Linn er tvillingsjeler når det kommer til humor. Han står også for kveldens musikalske innslag, sammen med Linns eksmann Atle Halstensen. Knut Nærum holder kveldens tale for Linn.

Skjult kamera
Nadia allierte seg med Kåre Conradi og Christian Skolmen for å lure Linn på scenen på Chat Noir under en forestilling av showet "Kåre, Linn men Christian Skolmen". Linn ble svært overrasket idet Nadia kom dansende opp på scenen i et forsøk på å stjele showet.


NRK Underholdning 2011
Programleder: Nadia Hasnaoui
Pressekontakt: Karoline Berg , tlf 23 04 20 33/901 08 954
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice , tlf: 815 65 900