Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 29. juli 2003 kl 20.40 Bla, bla, bla

To kulturer

Anne-Kat. Hærland i studio. (Foto: Odd Steinar Tøllefsen)
Anne-Kat. Hærland i studio. (Foto: Odd Steinar Tøllefsen)
Anne-Kat. Hærland tar for seg både ungdoms- og voksenkulturen i kveldens "Bla, bla, bla". Hva er det som engasjerer de to kulturene?

Anne-Kat. beveger seg blant annet inn på narkotikapolitikken når hun ser på hvordan det er å fyre seg en rev. I tillegg legger hun veien mot Stortinget, og prøver seg i rollen som ungdomspolitiker.

Etter hvert som vi blir eldre, forandrer vi kanskje litt interessefelt. Hvilke muligheter skjuler seg for eksempel på et hobbyverksted? Og selvfølgelig kommer hun ikke utenom en shoppingtur til Sverige, eller flesketur som det også blir kalt.

Som vi alle nå vet, er ikke Anne-Kat.s privatliv like spennende og glamorøst som livet på tv. I dag får vi se hva som skjer på hjemmefronten når hun og mannen Geir ha influensa.

Det blir også en gjest i kveldens program, nemlig Henning Hai Lee Yang, forfatter og synsk.

Om serien
Gjennom seks uker blir det gjensyn med "Bla, bla, bla" der Anne-Kat. Hærland på sin egen måte utforsker forskjellige sider av ukebladtemaene. Hun tar opp temaer som bli ny, fitness, kjendiskokkeri, militæret, politihøgskolen, spåkoner, golf og kloakk.

Også Anne-Kats gode venninne fra barndommen, Bodil, er på plass. Hun får ikke sagt så mye, men i det aller siste programmet i serien er i imidlertid noe å se frem til: Her får Bodil lage sitt eget innsalg.

Anne-Kat. har et glamorøst liv som programleder, men ellers er tilværelsen helt annerledes sammen med mannen Geir.

Serien gikk forrige gang i januar 2001.


NRK Underholdning
Egenprodusert humorprogram
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Jon Ola Sand
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36