Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 21. mai 2003 kl 22.10 Hotellet

Må hotellet selges?

De ubehagelige overraskelsene er ikke over for Erik Fabers kone og barn. Fra v. Julie (Trine Appel), Alice (Kirsten Olesen) og Adam (Martin Hestbæk) (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DR/TV2)
De ubehagelige overraskelsene er ikke over for Erik Fabers kone og barn. Fra v. Julie (Trine Appel), Alice (Kirsten Olesen) og Adam (Martin Hestbæk) (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DR/TV2)
De ubehagelige overraskelsene er ikke over for Erik Fabers kone og barn. Etter at han tok livet av seg, er det eneste han har etterlatt seg en kjempegjeld.

Banken truer med å erklære dem konkurs, hvis de ikke går med på å selge hotellet.

Kokken Jimmy har stadig besøk av sin venn Victor, som volder en del problemer.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske dramaserien som foregår på Hotel Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eiere, Alice og Erik Faber, deres tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj, og de ansatte: resepsjonistene Maria og Louise, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotel Faber, som har vært i familiens eie gjennom generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammelt kloster. Det er et mystisk hotell, som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber: Peter Schrøder
Adam Faber: Martin Hestbæk
Julie Faber: Trine Appel
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup Riis
Ellers medvirker: Bjarne Henriksen, Baard Owe, Sarah Boberg, Søren Byder, Lena Maria Christensen, Jamile Massalkhi Rudolf og Claus Bue

Dansk dramaserie
Regi Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83