Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 17. juli 2003 kl 20.10 Nigellas kjøkken: En lang frokost

Brunsj

Et bugnende frokostbord som vi kan nyte i ro og fred passer kanskje ikke til hverdags, men i helgen kan man gjerne gjøre litt ekstra.

Nigella Lawson byr på frokost fra flere forskjellige steder i verden, men alle har hennes egen vri. Hva med ostemuffins med nesten brente pølser, eller amerikanske pannekaker med bacon og sirup? Sen frokost gjør at du også kan nyte en Bloody Mary mener Nigella.

Om Nigella Lawson
Nigella er 42 år gammel, bor i London, er enke og har to barn. Hun er en profilert journalist og har stor suksess som matskribent og programleder for sitt eget matprogram "Nigella Bites", som er blitt enormt populært for Channel 4s seere.

Nigella har hatt matspalte i mange av Englands og USAs største aviser. Hun har blant annet skrevet for matspalten i Vogue og laget restaurantspalten i The Spectator.

Hennes første bok, "How to Eat", dannet i 1998 grunnlaget for "Nigella Bites", og i 2001 kom boken med samme tittel som tv-serien. Nigella har skrevet nok en bok, "How to Be a Domestic Goddess", som ble utgitt i 2000.

Innkjøpt matprogram
Britisk prod. - Channel 4
Original tittel: Nigella Bites
Programleder Nigella Lawson
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53/907 75 758

LENKER
  • Oppskrifter