Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. januar 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Å se det store i det små…

Kelly (Deborah Mailman) har trøbbel med kjæresten, og får trøst av Will (Joel Edgerton). (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) har trøbbel med kjæresten, og får trøst av Will (Joel Edgerton). (Foto: Southern Star)
Richie får utlevert en bunke med omskrevne manuskripter. Hans karakter, Ryan, er blitt redusert til å være med i tre scener. Hva skjer hvis han får sparken fra showet? Evan er begeistret for Jemima, Gabrielle vet hvordan det er å føle seg som "den andre kvinnen" og Kelly vurderer å gå over til jødedommen for å får det bra med Nathan.

Richie må innrømme at han egentlig har hatt lyst til å slutte i serien, men det skulle vøre på hans egne premisser. Han tar tyren ved hornene og spør Pia rett ut. Han får et klart svar: Karakteren Ryan forlater "Cloudy River" for å slutte seg til et buddhistkloster.

Evan er gal etter Jemima, men Jemima ser ut til å like Alex godt også. Når Evan spør hvem hun foretrekker, ler Jemima – og Evan er like forelsket.

Etter at Gabrielle har møtt Dominics kone, Francesca, vet hun godt hvordan det er å være "den andre kvinnen". På spørsmål om Dominic fortsatt har sex med sin kone, får Gabrielle ikke noe svar. Stillheten bekrefter hennes verste anelser.

Kelly sliter med forholdet til Nathan. Hun mener at hun må konvertere til jødedommen for å stifte familie med ham. Men Nathan bare blåser det hele vekk.

Jason ender opp med arbeidskameraten Melissa. Hodet hans sier at han ikke burde, men dessverre lytter han mer til "det lille hodet". Før han vet ordet av det sitter Melissa og gir Angus tåteflaske klokken fem om morgenen – i hans egen leilighet.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter ast Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpetjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin strever med å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "From Little Things Big Things Grow"
I rollene: Samuel Johnson (Alex), Claudia Karvan (Alex), Deborah mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spenscer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason); Davdi Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Kate Dannis, Stuart McDonald, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 84