Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 3. juni 2002 kl 23.00 På nett

Mike mister grepet

Mike (Justin Pierre) er redd Seethru blir tatt ifra ham. (Foto: BBC Worldwide)
Mike (Justin Pierre) er redd Seethru blir tatt ifra ham. (Foto: BBC Worldwide)
Problemene i forbindelse med den nye kontrakten tårner seg opp for Mike, og det topper seg da Tyler ikke ønsker å ha ham som sjef for Seethru. Hun foretrekker at Luce leder firmaet.

Vantro og fortvilet er Mike vitne til at firmaet som han har jobbet så hardt for, er i ferd med å bli tatt ifra ham, og han søker hjelp hos sin advokat Katherine. Katherine sier at den eneste muligheten han har er å overbevise de ansatte om at det er i deres egen interesse at han, og ikke Luce, er sjef for Seethru. Som et siste forsøk på å redde sin posisjon inviterer Mark hele gjengen på en drink.

Luce føler seg alene, og hun henvender seg til Fran for å få råd om hva hun skal svare til Tylers tilbud. Til tross for alt som har skjedd mellom dem i det siste, finner Fran og Luce igjen litt av den nærheten de en gang hadde til hverandre. Mike på sin side blir rasende når han ser dem sammen.

Også blant de andre i Seethru er det problemer. Zoë roter seg mer og mer inn i sin ville livsstil, mens Jake går rundt i sjokk. Han har nemlig fått et brev fra sin mor som forlot ham da han var tre år. Dette er det første livstegnet på alle de årene.

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

Egen nettside
I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” oppdaterer siden. Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv!

Personene i Seethru
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)
Sacha (Indira Varma)
Kumari (Anjali Mya Chada)
Tyler (Indra Ove)

Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments (Series 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers, Poppy Miller, Romola Garia, Karl Shiels, Christine Entwisle
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36

Nettsider:
www.world-productions.com (Mer om serien)
www.seethru.nrk.no (Seethrus egen nettside)

Bilder
1. Mike (Justin Pierre) er redd Seethru blir tatt ifra ham. (Foto: BBC Worldwide)
2. Tyler (Indra Ove) og Mike (Justin Pierre). (Foto: BBC Worldwide)