Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 3. juni 2003 kl 19.55 Forandring fryder

Fornyelse på Ryen

Blått lag: Solveig Bistrup og datteren Anna. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Blått lag: Solveig Bistrup og datteren Anna. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
En tv-stue og et jenterom står for tur når Hilde Hummelvoll i kveld tar turen til to ektepar på Ryen i "Forandring fryder".

Solveig og Waldemar Bistrup er naboer med Elisabeth og Jan Erik Pettersen på Ryen i Oslo. De to ekteparene bor i hver sin enebolig og er svært nære venner.

På blått lag møter vi Solveig og Waldemar, og også datteren Anna er med. De har et rom som har tilhørt den eldste av døtrene. Nå vil de gjøre det om til tv-stue, og har gitt naboene frie hender i oppussingen.

Hos Elisabeth og Jan-Erik er det rommet til en 10-årig datter som trenger fornyelse. Som naboene liker de en moderne og funksjonell stil, og mer skap- og arbeidsplass står også på ønskelisten.

Interiørdesignerne Trond Zachariassen og Annett Sturk er anfører for hver sitt lag, mens Hilde Hummelvoll som vanlig overvåker det hele på seernes vegne og også trår til med en hjelpende hånd der det trengs.

Om serien
Seks tirsdager fremover blir det gjensyn med serie 3 av "Forandring fryder", som ble sendt høsten 2002.

I hvert program møter vi to nabopar som har et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Men hvordan det skal se ut, og selve oppussingsjobben, tar de sjansen på å overlate til hverandre. I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, lakkes og bygges. Og prislappen på innkjøpt materiell skal ikke overstige 10.000 kroner.

I hvert program er to interiørdesignere anførere for hvert sitt lag, en oppgave som alternerer mellom Annett Sturk, Mads Moe, Bengt Simonsen, Linda Johnsen og Marzela Rozo Spone. Snekker og altmuligmann Otto Robsahm som alltid uunnværlig for begge lagene.


Egenproduksjon fra Underholdningsavdelingen
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Guri Skavlan
Regi: Line Norling
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, 23 04 78 53
LENKER
  • Hjemmeside