Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. desember 2002 kl 21.40 Med hjartet på rette staden

Utroskap i Aidensfield

Katie havner i sentrum for havariet i foreldrenes ekteskap, men gjenvinner mye av sin selvtillit da hun overrasker alle på julekonserten i Aidensfield. (Foto: Yorkshire Television)
Katie havner i sentrum for havariet i foreldrenes ekteskap, men gjenvinner mye av sin selvtillit da hun overrasker alle på julekonserten i Aidensfield. (Foto: Yorkshire Television)
Sjalusi er en sterk drivkraft, og en bedratt ektemann tar alle midler i bruk for å hamle opp med sin rival i ukens episode av ”Med hjarte på rette staden”.

Politikonstabel Mike Bradley og overbetjent Craddock må etterforske flere tilfeller av ulovlig rådyrjakt på Lord Ashfordlys marker. Overlærer Julia Kendall mottar trusler på telefonen, og hun mistenker sin fraseparerte mann for å stå bak dem. Begge sakene ser ut til å nærme seg en løsning da advokat Jackie Bradley snuser opp at fru Kendall har en hemmelige elsker som kan settes i forbindelse med den ulovlige jakten utenfor byen.

Overbetjentens kone
Men en enda større bombe eksploderer når overbetjent Craddock forteller at hans kone har innledet et forhold til sin tango-lærer. Og i sentrum for familien Kendalls uoverensstemmelser står datteren Katie. Når hun overrasker alle med sin vakre sang på julekonserten i byen, vinner hun tilbake mye av selvtilliten hun har tapt pga. foreldrenes oppførsel.

Mer om serien
Denne høsten og vinteren sender NRK1 24 nye episoder av ”Med hjartet på rette staden” som er spilt inn i idylliske Yorkshire i England. Hovedpersonene er politibetjent Mike Bradley (Jason Durr) og hans sakførerkjæreste Jackie Bradley (Fiona Dolman).

Med seertall på inntil 17,7 millioner er ”Med hjartet på rette staden” den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde ”Med hjartet på rette staden” på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 9)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka.
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57