Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 19. oktober 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Doc og Cruz bytter jobb

Doc (Michael Beach) i
Doc (Michael Beach) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Etter arbeidsulykken der kollegaen Alex Taylor omkom, bytter Doc til en kontorjobb. Yokas er på bedringens vei, og Kim og Carlos kommer over en vognlast med illegale flyktninger på Brooklyn Bridge.

Yokas og Cruz er skadd i en skyteepisode, og sistnevnte blir degradert fra stillingen som politioffiser. Cruz må ut og tråle gatene på vanlig patrulje.

Selv om hun har gjenvunnet førligheten, er Yokas avhengig av hjelp fra kollegene. Bosco og Monroe holder et våkent øye med henne. Etter bisettelsen av Alex bestemmer Doc seg for å slutte på ambulanseteamet. Han flytter til en administrativ kontorjobb for førstehjelperne på Den tredje vakten.

Byllepest
Politimennene Davis og Sullivan har satt opp en veisperring på Brooklyn Bridge da en lastebil ikke stopper på signal. Den braser gjennom sperringen og tipper rundt. Lastebilen viser seg å være full av syke og sårede illegale flyktninger fra Kina.

Ambulanse blir tilkalt, og Doc kommer for å se førstehjelperne Kim og Carlos sortere ut de mest syke. Da er det at en mannlig flyktning klarer å pigge av i retning byen.

Senere på dagen konstaterer sykehuset at flere av de innlagte flyktningene har symptomer på
byllepest.

Alle ressurser blir nå satt inn for å finne den savnede kineseren som befinner seg et eller annet sted i New York City.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. For tiden har Bosco et kjærlighetsforhold til den nye overbetjenten, Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Lockdown
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer 
  • Les mer