Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. januar kl 19.55 Mesternes Mester

Premiere på nytt mesteroppgjør


11 tidligere toppidrettsutøvere har satt seg på flyet fra Oslo til Italia for å være med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av 10 programmer skal de kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester.

Mesterkampen foregår ved den idylliske Iseosjøen i Nord-Italia.

I hvert program skal deltakerne gjennom tre krevende øvelser som vil sette alle deres evner på prøve, enten de er fysiske eller mentale.

Etter de tre øvelsene må den deltakeren som ligger sist sammenlagt, velge ut en av de andre som motstander til "natt-testen". Dette er en vinn eller forsvinn-konkurranse som avgjør hvem som får være med videre.

Etter 10 programmer får vi vite hvem som blir kåret til årets "Mesternes Mester".

Programleder er Dag Erik Pedersen.

Første episode
Allerede i første episode får deltakerne kjenne på frykt, frustrasjon og ikke minst konkurransenerver.

Deltagerne blir satt på en ubehagelig prøve: De skal rappelere seg ned en 15 meter høy vegg i løpet av det de mener er 5 minutter. Når de tror det har gått 5 minutter, skal de sette bena på bakken. Den som kommer nærmest 5 minutter, vinner årets første konkurranse i "Mesternes Mester". Dette ville være en krevende øvelse for en med høydeskrekk.

Kalddusjen
Kalddusjen er en klassiker i "Mesternes mester". Deltagerne står under hver sin kalddusj mens de balanserer og løser ulike utfordringer. Den som klarer å stå lengst og holde balansen og samtidig tåle kalddusjene, vinner konkurransen.

Gjemte gjenstander
Deltagerne skal finne ulike gjenstander gjemt i en park. Siden skal disse gjenstandene oppsummeres i et regnestykke.

Poengene deltagerne får i dette programmet tar de med seg til neste ukes program da noen skal ut i den fryktede natt-testen.

Norsk underholdningsprogram 2014
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Marit O. Aspen
Programleder: Dag Erik Pedersen
Medvirkende: Erik Solér, Stine Brun Kjeldaas, Johan Remen Evensen, Gro Espeseth, Roger Ruud, Ingrid Kristiansen, Kim Rygel, Kjersti Grini, Marco Elsafadi, Susann Goksør Bjerkrheim, Knut Holmann
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 23 04 70 00


MER INFO:
  • Mestere 2014