Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 13. oktober 2005 kl 20.05 Livet med Larkins

Pop Larkin møter banditter

Godmodige og livsglade Pop Larkin får sjanse til å spille tapper helt i kveldens episode. Han faller nemlig i hendene på en temmelig lurvete gjeng og må handle raskt for å redde liv og ære.

Etter å ha oppdaget 30.000 pund i sin egen bil, penger som har havnet der på uforklarlig og åpenbart uærlig vis, bestemmer Pop seg først for å ta vare på pengene. Det kan jo være at den riktige eier ikke melder seg, og da...

Men hvor lenge var Adam i Paradis? Tre fryktinngytende personer på motorsykkel dukker opp og gjør krav på de 30.000.

Pop og hans venner havner i alvorlig trøbbel, men se så om ikke den glade farmer kommer pent ut av knipen.

Om serien
Livet med Larkins (Darling Buds of May) er basert på bøkene til H.E. Bates, og er spilt inn i England og Frankrike. Serien ble første gang sendt i 1991, og ble en voldsom suksess både her hjemme og i England.

Livet med Larkins ble også gjennombruddet for smellvakre Catherine Zeta Jones, som nå er en av Hollywoods største stjerner og er gift med Michael Douglas. Hun var 22 år da serien ble spilt inn og har rollen som eldstedatteren Mariette.

Serien tar oss med til året 1958, og livet er bare fryd og gammen hos familien Larkin. Familieoverhodet Pop Larkin har et hjerte av gull, men tar gjerne de rareste snarveier for å tjene noen slanter. Han er glad i mat, særlig ketchup, og han heller ned sterke cocktails med største fornøyelse.

Ma er den husmoderlige kraft som med all sin frodighet holder minimal orden i kaoset. Det vil si, orden er og blir en sterk overdrivelse i den familien. Paret har seks barn i alt.

Britisk dramaserie 1991
Originaltittel: Darling Buds of May (serie 2)
Produsert av: Yorkshire Television
Med David Jason, Pam Ferris, Catherine Zeta Jones, Philip Franks, Rachel Bell, Moray Watson, Julie Davies, Christina Giles, Katherine Giles, Stephanie Ralph, Ian Tucker.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36