Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. september 2000 kl 20.45 Forandring fryder

Forandring fryder (ttv)

NRK1 fredag 1. september kl 20.45
Forandring fryder (5:6)

Barnerommet i fokus

I kveldens program har Hilde Hummelvoll tatt turen til Nesodden der toåringene Marie og Emil ønsker seg nye barnerom. Interiørkonsulentene Annet Sturk og Mads Moe samt snekker Otto Robsahm går til verket sammen med smårollingenes respektive familier.

Lars og Kristine Uddå er foreldrene til Marie. Rekkehuset de bor i er på fire rom, og alle tre soverommene ligger i 2. etasje. Barnerommet til Marie er for tiden ikke i bruk. Der er allerede lagt parkett, men listverk mangler fortsatt. Marie er en veldig \"jentete\" toåring, og familien Erik Lindseth og Marit Berntsen håper å få til noe som faller den bestemte unge damen i smak.

Også Lindseth/Berntsen bor i samme type rekkehus. De vil gjøre om sitt soverom til Emils barnerom. Soverommet har per i dag rosa og kremet tapet på veggene. På gulvet er det lagt parkett, men rommet ser nokså trist ut. Værelset har vindu og verandadør ut til en liten balkong. Familien Uddå vet at Emils store helt er Kaptein Sabeltann, men at han også liker biler og fotball.

Dermed er det bare for de to familiene å overlevere nøklene til hverandre, holde seg unna hjemmet de nærmeste 48 timene og vente i spenning på resultatet!

Om serien
Hilde Hummelvoll tar oss seks fredager med til leiligheter, hytter eller hus som eies av helt vanlige mennesker med ett felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Men i motsetning til hva som er normalt når det er snakk om oppussing, skal de utvalgte ikke pusse opp selv!

Oppussingen gjøres av naboen som sammen med snekkeren Otto Robsahm og interiørkonsulentene Annett Sturk og Mads Moe bestemmer hvordan tingene skal se ut. I løpet av 48 timer skal det males, snekres, pusses, pyntes og lakkes, før eierne får se det endelige resultatet!

Vi følger oppussingen samt de involverte på nært hold, og til slutt eiernes reaksjon når de 48 timene er unnagjort.

For mer info, samt opplysninger om materiale se www. nrk.no/underholdning/nyheter/index- ffryder.html

NRK1 fredag kl 20.25

Bilder

1.Hilde Hummevoll med symaskin.(NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
2. Hilde Hummevoll, beboer Erik Lindseth og interiørdesigner Annett Sturk. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
3. Annett Sturk og Marit Berntsen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Siss Kvamme
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no).