Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 7. oktober 2003 kl 21.25 Den tredje vakten

I kjølvannet av 11. september

Brannmann Alex Taylor (Amy Carlson) i
Brannmann Alex Taylor (Amy Carlson) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Brannmennene, utrykningspersonalet og medlemmene av politikorpset i den amerikanske serien "Den tredje vakten" sliter alle med sitt etter 11. september. I ukens episode kjemper de med sine egne følelser, samtidig som de nærer en motvilje mot å få status som helter.

Vi møter de ulike medlemmene av "Den tredje vakten" en uke etter terrorangrepet mot World Trade Center. Den akutte situasjonen gjør at de hele tiden må jobbe doble skift, og de bruker hvert ledige øyeblikk til å lete etter sine savnede venner.

Sully må vente
Politimannen Sully deler leiligheten sin med sine framtidige svigerforeldre fra Russland, men han må stadig vente på å få gifte seg med datteren deres, Tatiana.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann ikke bare betyr å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Les mer:
NBCs sider
Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider