Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. desember 2005 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Nerver i Aidensfield


En bondekone som går på nervemedisin, uttrykker frykt for at mannen hennes forsøker å ta livet av henne. Er det paranoia pga. bivirkning av medisinen, eller er det reelt? Doktor Liz undrer. Samtidig er Gina og Bellamy i gang med bryllupsforberedelser.

Bonden Ken Simmer sender kona ut for å hente inn kuene. Hun tar med seg bikkja, men da den kommer bort i strømgjerdet, får den elektrisk sjokk og dør...Var det meningen at det var kona og ikke hunden skulle omkomme på denne måten?

Doktor Liz vet ikke riktig hva hun skal tro om fru Simmer og mistankene hun har til mannen. Liz er i tvil om hun skal fornye fru Simmers resept. Overinspektør Merton vil ikke høre på hva doktor Liz har å fortelle om ekteparet Simmer. Han mener hun bryter taushetsplikten.

Noen dager senere skjer en traktorulykke på Simmer-gården. Den velter over og triller ned en skråning. Det er så vidt fru Simmer klarer å komme seg klar.

Bryllupstale
Bellamy tenker mye på bryllupet, på Gina og på barnet som er på vei. Han forsøker å grave fram noen gode poenger som forloveren kan bruke i bryllupstalen.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 13)
Kveldens episode: "Scent of a kill"
Produsert av: Yorkshire Television
Med: James Carlton, Aislin Carlton, Duncan Bell, Derek Fowlds, William Simons, Geoffrey Hughes, Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57