Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 3. juni 2009 kl 21.25 I tjukt og tynt

Ungkarsliv

Martin (Marc Warren) prøver etter råd ungkarslivets gleder. (Foto: BBC Worldwide)
Martin (Marc Warren) prøver etter råd ungkarslivets gleder. (Foto: BBC Worldwide)
Ungkaren Patrick mener at løsningen på ekteskapelige problemer er et skikkelig ungkarsliv. Martin blir satt på en diett av pizza og øl, han spiller dataspill og tar seg en blås. Men kan det redde ekteskapet?

Mens Martin prøver å takle sannheten om kona Jen og hans avdøde kamerat Carl ved å gi seg hen til ungkarslivet, velger Jen en annen strategi. Hun får tilbud om en jobb i Norwich, og vurderer å flytte dit med sønnen Dan.

Bittersøtt om vennskap
I komiserien "I tjukt og tynt" møter vi ekteparet Martin og Jen, og deres venner. Serien handler om det moderne livets prøvelser og gleder, og relasjoner mellom gode venner.

Martin Grantham (Marc Warren) har to bestevenner. Den ene er skjørtejegeren Patrick Turner (Alexander Armstrong), den andre er Carl og han er død. En av dem har ligget med Martins kone, Jen Grantham (Keeley Hawes).

"I tjukt og tynt" er en bittersøt komiserie om moderne relasjoner – om ekteskap, skilsmisse, foreldreskap, død, utroskap. Vi møter en gruppe gamle venner, hvis liv gjennom prøvelser og gleder blir stadig knyttet tettere sammen.

Programmet er sendt tidligere

Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mutual Friends, series 1
Produsert av: Hat Trick Production for BBC
Med Marc Warren (Martin Grantham), Alexander Armstrong (Patrick Turner), Keeley Hawes (Jen Grantham), Sarah Alexander (Liz), Claire Rushbrook (Leigh Cato), Naomi Bentley (Anita), Rhashan Stone (Dev), Lee Ross (Harry Seed), Alistair Petrie (Carl Cato), Emily Joyce (Sarah Fletcher) og Joshua Sarphie (Dan Grantham).
Kontakt Programinformasjon, tlf: 23 04 78 46
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no