Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 8. januar 2004 kl 23.50 God morgen, Miami

Dilemma for tre

Lønnsforhandlinger mellom Gavin (Matt Letscher, t.v.), hans agent Roberta (Fran Drescher) og Jake (Mark Feuerstein). (Foto: Warner Bros. TV)
Lønnsforhandlinger mellom Gavin (Matt Letscher, t.v.), hans agent Roberta (Fran Drescher) og Jake (Mark Feuerstein). (Foto: Warner Bros. TV)
Det begynte med at programlederen for USAs minst sette frokost-tv – "God morgen, Miami" – lå på sisteplass i rankinglisten over lokale kjendiser. Dette irriterte programleder Gavin så pass mye at han så seg om etter en ny programlederjobb. Eller gjorde han ikke det?

Foreløpig har Gavin bare oppnådd å få være deltaker i det nedverdigende reality-programmet "Fear Factor". Men til produsenten Jake forteller Gavin og agenten Roberta at han har fått et tilbud fra et annet fjernsynsselskap. Jake lar seg imidlertid ikke imponere og er ikke villig til å gå med på noen lønnsforhøyelse.

Hva med Dylan?
Så da Dylan sier at hun nekter å flytte sammen med Gavin til hans – eventuelt – nye jobb i New York, må Jake virkelig gni seg i hendene.

Øyner han omsider en mulighet til å bli kvitt Gavin – og beholde Dylan?

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig,"God morgen, Miami".

Produsenten Jake Silver er forelsket i showets søte frisør, Dylan Messinger. Med på kjøpet får Jake en nokså spesiell stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Privat har ellers Jake ellers en oppkjeftig bestemor, Claire, å handskes med. Hun er en dame i sin beste alder som elsker både livet og whisky.

De som er med
Jake Silver (Mark Feuerstein), produsent
Claire (Suzanne Pleshette), Jakes bestemor
Dylan Messinger (Ashley Williams), frisør
Gavin Stone (Matt Letscher), programvert
Lucia Rojas Klein (Tessie Santiago), medprogramleder
Sister Brenda (Brooke Dillman), værdame
Frank Alfano (Jere Burns), tv-sjef
Penny (Constance Zimmer), tv-sjefens assistent

Episoden er sendt tidligere.

Amerikansk komiserie
Original tittel: Good Morning, Miami, sesong 1
I rollene: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns og Suzanne Pleshette
Produksjon: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television (2002)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer