Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 12. mars 2000 kl 19.45 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)

NRK1 søndag 12. mars kl 19.45
Den sjette dagen (9:24)

Erotikkens konsekvenser

Det skjer mye i store dobbeltsenger i kveldens episode av den svenske thrillerserien på NRK1. Beata våkner ganske så forvirret i Mauritz seng, og vet ikke hva som har skjedd. Men godseieren smiler hemmelighetsfullt og inviterer til hyggelig frokost på kjøkkenet. Dolores blir så overrasket over å se Beata at hun mister munn og mæle og dessuten en kopp i gulvet.

Annie og Leo våkner opp i sengen hjemme hos henne. Mellom hyrdestundene prøver de å pønske ut en plan for hvordan de skal få has på rektor Skovås. De vet at han er livredd for sin kone, derfor akter de å oppsøke fru Skovås for å vise henne bilder som avslører forholdet mellom mannen og Britt-Marie.

Agneta oppsøker Leif Berggren og forteller ham at det skal bli vanskelig å gjennomføre tunnelprosjektet. Naturligvis blir han rasende.

Farhads laboratorieassistent oppdager at flere av forsøksrottene er døde. Hun varsler sjefen og sier det tross alt var bra at man ikke hadde testet det nye legemiddelet på mennesker. Farhad vet bedre og blir selvsagt nervøs.

Det skjer også ting i nærmiljøet som øker sannsynligheten for en sammenheng mellom Felicias død og Kickans tragiske dødsulykke.

Britt-Marie og rektor Skovås har et vanskelig forhold, og hun prøver å presse ham til å ta en endelig avgjørelse. Langt bedre stemning er det mellom Stig og Beata. Hun inviterer ham ut på kino, og de avtaler å møtes allerede samme kveld.

Victor og Odd har gjort en rekke undersøkelser omkring Kickans død. Den siste meldingen som Odd mottok på sin pc, lød: Sannheten finnes i fortiden, og fortiden er alltid nær! Fader Uno har gitt uttrykk for at Kickan neppe kjørte seg i hjel av egen vilje.


Søndag NRK1 kl 19.45

Svensk kriminalserie i 24 deler
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53