Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 15. august 2000 kl 23.15 Advokatene

Advokatene (t)

NRK1 tirsdag 15. august kl 23.15
Advokatene (31)

Interne problemer blant advokatene

Misnøye har begynt å gjøre seg gjeldende blant de ansatte i Bobbys advokatfirma i Boston. I kveldens episode innkaller han til møte for å diskutere eventuell overgang til partnerskap med sine medarbeidere, som dermed vil dele firmaets inntekter - og utgifter.

På slutten av møtet kommer det for en dag at Ellenor allerede har vært til jobbintervju med et annet firma. Bobby liker ikke dette som skjer og blir ganske opphisset. Etter hvert finner han en løsning som ser ut til å redde firmaets gode renommé.

Samtidig blir Rebecca uforskyldt forsøkt dratt inn i en organisert forsikringssvindel. Etter et kjøreuhell får hun et tilbud om 5000 dollar i forsikringspenger, men snart oppdager hun at ulykken etter alt å dømme var satt i scene av profesjonelle svindlere.

Om serien
\"Advokatene\" (The Practice) er blant de mest sette dramaseriene i USA og er tildelt en rekke Emmy- priser.

Serien er skrevet og produsert av David E. Kelley, mannen bak suksesser som \"Chicago Hope\" og \"L.A. Law\". Denne gang gir han et mer realistisk og uglamorøst bilde av hverdagen ved et lite advokatkontor i Boston. Her har juristene løs snipp og bukser uten press. Men smarte er de, og de lar seg ikke pille på nesen når sakene til slutt havner i retten.

Bobby Donnell (Dylan McDermott) er sjefen, en ung idealistisk jurist med ubøyelig rettferdighetsssans. Hans høyre hånd er Ellenor Fruett (Camryn Manheim), en fornuftig og frittalende dame. Eugene Young (Steve Harris) er en kjapp og energisk kar, mens Lindsay Dole (Kelli Williams) er nyutdannet og noe usikker. Rebecca Washington (Lisa Gay Hamilton) er kontorets trygge og rolige sekretær som holder orden på saker og ting. Endelig har vi Jimmy Berluti (Michael Badalucco), en entusiastisk advokat og god venn av Bobby.

NRK1 tirsdag kl 23.15
Sendt i NRK2 13.4.99

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
Produksjon: 20th Century Fox
Med Dylan McDermott, Camryn Manheim, Kelli Williams, Steve Harris, Michael Badalucco
Produsent og manusforfatter: David E. Kelley