Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 31. august 2008 kl 23.15 Sopranos

Gamle minner

Tony Soprano (James Gandolfini) og Paulie Walnuts (Tony Sirico).
Tony Soprano (James Gandolfini) og Paulie Walnuts (Tony Sirico).
Paulie dukker opp en tidlig morgen hos Tony med svært bekymringsfulle nyheter. Politiet har begynt å grave i kjelleren der Tony og Paulie begravde en brysom bookmaker en gang tidlig på 80-tallet.

Tony konstaterer straks at det er på tide å pakke snippesken og begi seg av gårde sydover. Det er best å ligge lavt en stund, noe som ikke er det enkleste for to herremenn av deres kaliber.

Livet på landeveien med Paulie bringer tilbake gamle minner hos Tony, både morsomme og mindre hyggelige. I Miami havner de opp i et mildt sagt broket selskap, og som så mange ganger før kommer de i vanskeligheter på grunn av Paulies kroniske munndiaré..

Om serien
Sagaen om den plagede mafiabossen Tony Soprano, hans familie, håndlangere og fiender har bergtatt seere i 40 land. "Sopranos" er også genierklært av kritikerne og overdrysset med priser helt siden starten i 1999.

Amerikansk dramaserie (2007)
Originaltittel: The Sopranos
Sesong 6, del 2 – episodetittel "Remember When" (3:9)
Produsert av HBO/David Chase
I rollene: James Gandolfini (Tony Soprano), Edie Falco (Carmela Soprano), Aida Turturro (Janice Soprano), Steve Schirripa (Bobby "Bacala" Baccalieri), Tony Sirico (Paulie Walnuts), Steve Van Zandt (Silvio Dante), Robert Iler (Anthony Soprano, Jr.), Michael Imperioli (Christopher Moltisanti), Cara Buono (Kelli Lombardo Moltisanti), Jamie-Lynn Sigler (Meadow Soprano), Frank Vincent (Phil Leotardo), Dan Grimaldi (Patsy Parisi), Greg Antonacci (Butch DeConcini)
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51/95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte info@nrk.no, tlf 815 65 900LENKER
  • Les mer