Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 23. oktober 2012 kl 20.00 Hotellet

Sesongstart for "Hotellet"


"Hotellet" er tilbake, med et nytt hotell, nye ansatte og nye gjester. Under den idylliske overflaten lurer også nye potensielle katastrofer...

Grosvenor hotell i England er et tradisjonelt trestjernes feriehotell – med noget særpreg. Manager Mark Jenkins bor selv på hotellet. Han har tidligere hjulpet flere vaklende kysthotellet på bena igjen, og Grosvenor er hans nye, store prosjekt.

Mark kan best beskrives som dels show-mann og dels forretningsmann. Hans oppskrift for hotellsuksess er enkel: Kjøp hoteller som sliter, behold alle de ansatte, sett ned prisene på rommene og klin til på undeholdningsfronten. Men selv om metoden kanskje er lovende i teorien, kan det å beholde de gamle ansatte by på en rekke utfordringer. Det enkleste hadde kanskje vært om Mark bare kunne gjøre alt selv.

Første episode
Grosvenor var tidligere et svært populært hotell for bryllupsfester, men med årene har bestillingene uteblitt. Nå har paret Faye og Mark blitt oppmerksomme på Grosvenor og bestemmer seg for å booke hotellet for sin store dag.

Faye ønsker seg et nydelig, hvitt bryllup, "som prinsesse Diana". Vil de ansatte på Grosvenor klare å levere varene?

Britisk doku-komedie i 8 deler
Originaltittel: The Hotel
Produsert av Dragonfly Film and Television Productions Ltd. (2011)
Kontaktperson for presse: Jade Josefine Nordahl / 92403873
Publikum kan henvende seg til NRKs Publikumsservice / 815 65 900