Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 3. november 2005 kl 22.30 Slå på ring

Møt 3D Boys

Erlend og Steinjo er 3D-Boys. Ta på deg 3D-brillene!
Erlend og Steinjo er 3D-Boys. Ta på deg 3D-brillene!
Erlend og Steinjos univers består av et utall skapninger man ikke visste fantes. Det gjelder blant annet for 3D-boys, som vi stifter et nærmere bekjentskap med i kveld.

Har du 3D-briller, kan det være lurt å bruke dem i kveld. 3D-boys er nemlig akkurat det de gir seg ut for å være - og gjør seg best på skjermen når du har på briller.

Men, 3D-briller er selvsagt intet must, for Erlend og Steinjo har også mye annet på tapetet.
I kveld blir det nok en gjev prisutdeling i World Awards – og Steinjo skal trolig gå gjennom en "Amazing Transformation". Hva det innebærer vet foreløpig verken han selv - eller seerne...

Om "Slå på ring"
Erlend Klarholm Nilsen (29)og Stein Johan "Steinjo" Grieg Halvorsen (27) har bodd i samme bygård, gått på samme skole, jobbet i samme musikkforetning og deler kontor på Marienlyst. De gjorde først suksess i ungdomsprogrammet "Trigger", før de høsten 2001 fikk sitt eget tv-program, "Slå på ring".

I likhet med forrige runde vil det også nå bli servert helt ferske musikkvideoer med nye spennende band og artister, og en nervepirrende nedtelling av hitlistens top ten. Og selvsagt blir det premiere på flere filmtrailere. Erlend og Steinjo kan i år love både hard action i "Killcop" og fransk erotikk på sitt beste!

Musikken er laget, sunget og spilt av Erlend og Steinjo. De spiller også alle rollene selv, og har full kontroll fra idéstadiet til ferdig produkt.

Egenprodusert humorserie (2005)
Programledere: Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan "Steinjo" Grieg Halvorsen
Prosjektleder: Geir Fredriksen: 90651173
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,