Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 28. april 2006 kl 19.55 Beat for beat

Svorsk sangduell

Peter Jöback, Berte Rommetveit, Lill-Babs og Yngvar Numme er kveldens musikanter hos Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Peter Jöback, Berte Rommetveit, Lill-Babs og Yngvar Numme er kveldens musikanter hos Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Berte Rommetveit og Yngvar Numme presenterer de norske fargene i kveldens konkurranse. Med seg på hvert sitt lag har de nemlig svenske Peter Jöback og Lill-Babs.

Kveldens store stjernelag består av Yngvar Numme og Lill-Babs, begge to kjente og kjære personligheter som har gledet det norske og svenske folket i årevis. Han som frontfigur i Dizzie Tunes gjennom 42 år, hun som mangeårig artist over hele Skandinavia. I dag tar Lill-Babs strøjobber når det passer seg slik, men har som uttalt mål at hun ønsker å leve mye og jobbe lite…!!!

Om Yngvar Numme sies det at han er tidenes mest suksessfulle entertainer, regissør og instruktør innenfor norsk revy- og underholdningsbransje!
I dag engasjeres han hyppig som sanger, underholder og konferansier eller en blanding av alle tre kategorier…

Yngvar har en forkjærlighet for Frank Sinatra og storband-musikk, så sjansen er stor for at vi får en smakebit fra Sinatras mangfoldig repertoar i kveld.

Norsk Berte og stor, svensk stemme
Berte Rommetveit meldte i januar overgang fra NRK til Kanal 24 som musikkprodusent. Selv om de fleste vil kjenne henne igjen som drømmedama Anna fra "United" og Laila fra Peppez-reklamen, har Berte solide kunnskaper om norsk musikk. I NRK bygget hun opp videoprogrammet "Svisj Urørt" og har også gitt ut en popquizbok. Når hun i tillegg kan skilte med gode sangkunnskaper, er hun en selvskreven gjest hos Ivar Dyrhaug!

Berte får selskap av svenske Peter Jöback, trolig best kjent i Norge som en av Sissel Kyrkjebøs mange duettpartnere. I Sverige er han en av landets mest kjente musikalartister og blir ofte omtalt som en av söta brors aller beste stemmer. Men Peter opptrer ikke bare i musikaler, han har også gitt ut flere pop-album. Blant dem kan nevnes "Only When I Breathe" og "I Feel Good And I'm Worth It".

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.LENKER
  • Les mer: