Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. mai 2000 kl 20.25 Larsen Spesial

Larsen Spesial


NRK1 lørdag 6. mai kl 20.25
Larsen Spesial (1:9)

Sommerlig underholdning med Rune Larsen

Rune Larsen er klar med en ny runde \"Larsen Spesial\". I dette første programmet er Eddie Skoller gjest i Runes studioleilighet i Bergen. Skoller har i over 30 år vært en av Danmarks mest populære underholdere.

Han er født i USA med svensk mor og russisk far og er kjent for å være en multi-etnisk artist. Showene hans reflekterer ofte kulturelle og språklige problemer, men hele tiden på en humoristisk måte. Hos Larsen skal vi komme tettere innpå mannen som her i landet en tid var mest kjent som \"mannen til Sissel Kyrkjebø\".

Nye sangtalenter og musikalenes \"ti på topp\"
Seerne kan også glede seg til å møte to unge sangtalenter som skal være med i sju av programmene: Maria Haukaas Storeng og Ole Børud, samt, som før, orkesterleder og humørspreder Atle Halstensen.

En jury har også kåret tidenes mest populære musikal/operette i Norge gjennom tidene, og i \"Larsen Spesial\" vil Rune Larsen etter hvert avsløre \"ti på topp\" av disse.

Utover sommeren kan seerne glede seg til å møte mange spennende gjester som Tommy Körberg, Marianne Krogness, Brede Bø, Jan Petersen, Helge Jordal, Herborg Kråkevik, Kjell Magne Bondevik og mange, mange flere.

NRK1 lørdag kl 20.25

Bilde
1.Rune Larsen leder sommerunderholdningen i år. (NRK-foto: Ole Kaland)

2. Eddie Skoller er gjest hos Rune Larsen i kveld (Foto: Marit Hommedal, Scanpix)

3. Ole Børud og Maria Haukaas Storeng er faste støttespillere i \"Larsen Spesial\" denne sommeren. (Foto: Marit Hommedal, Scanpix)

Underholdning fra NRK Hordaland
Programleder Rune Larsen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83