Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 25. mai 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

Ikke bare velstand

Kri fortviler over tilbakemeldingene fra Sven Nordin. (Foto: Annelise Jackbo)
Kri fortviler over tilbakemeldingene fra Sven Nordin. (Foto: Annelise Jackbo)
Sven Nordin har besøkt deltakerne, og for noen har det vært nedslående å høre hans mening. Han var på ingen måte fornøyd, og særlig Kri er preget av tilbakemeldingen fra rådgiveren.

Kri er langt nede etter beskjeden de fikk om at de må skynde seg dersom de skal komme i havn til premieredatoen, og at de må ha mer humor i revyen. Kri skjønner ikke helt problemstillingen, og han liker ikke maset om humor. Deltakerne innser at de har dårlig tid med tanke på premieren i Tromsø Kulturhus, og det er ikke godt å tenke på.

Henry har vært sammen med kona Gerd siden 1954, og han er ikke vant til å være lenge borte fra henne. 10 uker kan bli i lengste laget, men i dag får han en hyggelig telefon. Gerd er på besøk i nabobygda, og hun lurer på om de kan møtes. Henry får 12 timers permisjon for å være sammen med henne.

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.


NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47


LENKER
  • http://www.nrk.no/eldrebolgen/