Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. august 2009 kl 21.45 Sjukehuset i Aidensfield

Sterke følelser

Dr Jill Weatherill (Amy Robbins) er en av legene på St Aidan's Royal Free Hospital. (Foto: ITV/Granada International)
Dr Jill Weatherill (Amy Robbins) er en av legene på St Aidan's Royal Free Hospital. (Foto: ITV/Granada International)
Fjerde sesong i serien "Sjukehuset i Aidensfield" avsluttes i denne episoden med mer dramatikk. En gårdsulykke og en bilulykke skjer tett på hverandre, noe som påvirker sterkt mannskapet på St Aidan’s.

Dr Jeff Goodwin og søster Taylor må ta seg av en alvorlig ulykke på en bondegård. Det er en uvanlig og vanskelig medisinsk vurdering som de sammen må jobbe seg gjennom, og i løpet av arbeidet kommer de nærmere hverandre. Dette skal ikke gå upåaktet hen for Taylor; en sint Frankie oppsøker henne.

Mer krangling
Jill Weatherill har akkurat kranglet med ektemann og kollega dr Gordon Ormerod om en pasients helse. Krangelen får uante konsekvenser, for plutselig viser det seg at Gordons framtid er uviss. Jill angrer på krangelen når hun blir tilkalt for å hjelpe til i en alvorlig bilulykke.
Harper legger fram en pengesparingskampanje som ser ut til å bli mottatt dårlig på sykehuset, og det går en kule varmt blant de ansatte. Matron er igjen tvunget til å endre planene sine etter en rekke tragiske hendelser, og hun bestemmer seg for å trekke tilbake oppsigelsen sin.
Allerede neste fredag starter sesong 5 av serien.
Om serien

"Sjukehuset i Aidensfield" er et medisinsk drama som følger pasienter og pleiere på St Aidan's Royal Free Hospital i havnebyen Elsinby på 60-tallet. Den populære serien er en oppfølger til "Med hjartet på rette staden" og det er flere av karakterene som går igjen derfra.

Britisk dramaserie, 2005
Original tittel: The Royal (sesong 4)
Kveldens episode: While the cat’s away
Produsert av ITV
Med bl.a. Wendy Craig, Ian Carmichael, Denis Lill og Julian Ovenden
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer