Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 31. august 2005 kl 16.30 Super G

Nytt temamagasin med Gjertrud

Gjertrud Eia er programleder for
Gjertrud Eia er programleder for "Super G". (Foto: Ole Kaland, NRK)
På onsdager kan det handle om alt fra kjærlighet til løgn og bedrag når Gjertrud Eia inviterer til "Super G". I studio har hun nemlig sitt eget idélaboratorium.

Temaene kan handle om alt mellom himmel og jord, og med både humor og alvor skal vi sammen finne ut hvordan ting egentlig henger sammen. "Super G" er det perfekte program for "nysgjerrigperer"!

Gjertrud (26) har tidligere vært programleder og produsent for "Sportsguru", som ble sendt tirsdag ettermiddag forrige skoleår.

Ny ettermiddagsflate
I høst blir det tre helt nye ettermiddagsmagasiner fra tirsdag til torsdag på NRK1. Det er Jonna Støme, Gjertrud Eia og Nils Johan Halvorsen som er programledere for de nye magasinene.

De tre skal på lufta hver sin dag: Tirsdager er Jonna sjef for sportsmagasinet "Liga". Onsdag er Gjertruds dag med "Super G", og hun har flere ulike temaer på menyen. Nils Johan vier seg til kulturen torsdager med magasinet "Dunder".

Allerede fra mandag kl 15.05 er det mye spennende å se for ihuga serieentusiaster. Fire dager i uken tom torsdag blir det både tegne-, animasjons-, drama- og dokumentarserier.

Egenprodusert temamagasin fra NRK Barn og Ungdom (2005)
Programleder: Gjertrud Eia
Prosjektleder: Ingvill Nyborg
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252