Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 3. mai 2007 kl 21.35 Skygger

Skjulte agendaer

Skygger: Peter Salter (Anthony Stewart Head) viser seg å være en mann med mange ukjente sider. Her sammen med ukjent kvinne. (Foto: BBC)
Skygger: Peter Salter (Anthony Stewart Head) viser seg å være en mann med mange ukjente sider. Her sammen med ukjent kvinne. (Foto: BBC)
Kveldens episode fortsetter der vi slapp forrige torsdag. Tom er skadet etter angrepet på det tyrkiske konsulatet, og hans intetanende kjæreste krever en forklaring. For hvem er han egentlig? Og hvem kan man egentlig stole på blant agentene?

Toms kjæreste Ellie har gått lei av hans mange hemmeligheter og krever ham for svar. Motvillig må Tom gi sitt virkelige jeg til kjenne. Det er det flere av hans kolleger som også må gjøre i kveld.

De hemmelige agentene har fått nyss om at en storstilt terroraksjon er under oppseiling i forbindelse med et besøk av president Bush i London. Derfor blir agentene Danny og Zoe sendt av gårde for å observere hva som skjer.

På åstedet oppdager agentene en kollega, Peter Salter, som ingen har fått beskjed om skal være der. Snart viser det seg at operasjonen Danny og Zoe er sendt ut på har flere alvorlige aspekter. Det samme kan sies om deres kollega Tessa, skal det etter hvert vise seg.

Samtidig nærmer besøket til president Bush seg faretruende…

Om serien:
"Skygger", som det allerede er laget flere sesonger av i England, viser livet på innsiden av Storbritannias hemmelig etterretningstjeneste. Her blir vi kjent med en helt spesiell gruppe som har til formål å beskytte landets interesser mot terror og andre trusler mot den nasjonale sikkerheten.

Deres jobb er å finne sannheten mens de selv utgir seg for å være noe de egentlig ikke er. Slik oppstår problemer, særlig på hjemmebane. For ingen må vite hva en hemmelig agent egentlig holder på med!Britisk dramaserie (2002)
Originaltittel: Spooks (sesong 1)
Produsert av: BBC
I rollene: Matthew MacFadyen (Tom Quinn), Keeley Hawes (Zoe Reynolds), David Oyelowo (Danny Hunter), Jenny Agutter (Tessa Phillips) og Peter Firth (Harry Pierce).
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900
info@nrk.no