Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. februar 2009 kl 18.30 Gaven

Stjernemøte i Gaven

Takket være venninnene (fra venstre) Hanna, Nora og Malene får Guro Helene (foran) synge med sin store favorittartist Venke Knutson. (Foto: NRK)
Takket være venninnene (fra venstre) Hanna, Nora og Malene får Guro Helene (foran) synge med sin store favorittartist Venke Knutson. (Foto: NRK)
Sangfuglen Guro Helene (11) får møte sitt store idol når venninne Nora, Hanna og Malene overrasker henne i Gaven.

Guro Helene har vært syk lenge, og nå mener venninnene at hun fortjener en oppmuntring.

Plateinnspilling
De fire jentene har sunget sammen i kor siden de var små. Men da koret skulle gi ut en CD for fire år siden, var Guro Helene så syk at hun ikke klarte å være med. Siden den gang har drømmen vært å gi ut en egen CD.

Planen er å få Guro Helene inn i et profesjonelt platestudio og arrangere en konsert hvor hun får fremføre sangene for alle hun kjenner. Når hennes største drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse, får hun enda en overraskelse. Guro Helene tror ikke sine egne øyne når hun ser hvem som skal være med på plateinnspillingen. For i studio står favorittartisten Venke Knutson - klar til å kore!

Om serien
Gaven er tilbake på lørdagskvelden og i åtte programmer fremover får vi møte norske barn som ønsker å hylle vennskapet med å gi en venn en gave. Med god hjelp fra programlederne Mariama og Han Andreas går mange drømmer i oppfyllelse.

Egenproduksjon fra NRK Barn og Ungdom (2008)
Programledere: Hans Andreas Laache og Mariama Slåttøy
Prosjektleder: Espen Torkildsen
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/ 975 25 287
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no