Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 13. februar 2009 kl 21.30 Seks fot under

Endelig foreldre?

David (Michael C. Hall) i samtale med unge Anthony som trenger en familie. (Foto: Warner Bros)
David (Michael C. Hall) i samtale med unge Anthony som trenger en familie. (Foto: Warner Bros)
Keith og David er med på en adopsjonspiknik der de møter en sjarmerende liten fyr ved navn Anthony. Han trenger en familie. Like etter ringer surrogatmor Mary med nyheten om at inseminasjonen var vellykket.

Både Keith og David blir overlykkelige over nyheten, men lykken blir kortvarig. Mary kan senere avsløre at hun tok feil og at hun ikke er blitt gravid. Gutta bestemmer seg da for å bli fosterforeldre for Anthony og hans eldre bror i stedet.

Ruth betror seg til damene i strikkeklubben at hun har fullstendig mistet tålmodigheten med George. De råder henne til å oppfordre George til å få seg sin egen leilighet og en ny jobb, og så gjøre det slutt med ham.

Om serien
Det nærmer seg spikeren i kista for den populære amerikanske dramaserien "Seks fot under". Kabelkanalen HBO bekrefter at denne femte sesongen blir den siste.

Programmet er sendt tidligere

Amerikansk dramaserie. Sesong 5
Originaltitel: "Six Feet Under"
Kveldens episode: "Eat a Peach"
Med Frances Conroy (Ruth), James Cromwell (George), Peter Krause (Nate), Rachel Griffiths (Brenda), Michael C. Hall (David), Matthew St. Patrick (Keith), Justina Machado (Vanessa), Freddy Rodriguez (Rico), Lauren Ambrose (Claire) og Jeremy Sisto (Billy)
Pressekontakt:Anna-Marie Normann , tlf: 23 04 78 53
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no