Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 16. desember 2002 kl 23.10 Linda Green

Livet kunne vært bedre

Linda (Liza Tarbuck) og hennes familie: lillesøster Katy (Jessica Harris), lillebror Fizz (Bruno Langley) og foreldrene Iris (Rachel Davies) og Frank (Dave Hill). (Foto: BBC)
Linda (Liza Tarbuck) og hennes familie: lillesøster Katy (Jessica Harris), lillebror Fizz (Bruno Langley) og foreldrene Iris (Rachel Davies) og Frank (Dave Hill). (Foto: BBC)
Når Linda oppdager at hun er den eneste kvinnen på kontoret som ikke er seksuelt trakassert av sjefen, blir hun blek. Samtidig er hun ute etter forfremmelse på jobben. Heller ikke på familiefronten synes hun det er særlig hyggelig for tiden.

Lindas mor, Iris, bestemmer seg for å forlate faren Frank, og han er temmelig forvirret over det som skjer. Linda prøver å finne grunnen morens dramatiske avgjørelse, men greier ikke å komme til bunns i problemene. Hun ender opp med å gi overgangsalderen skylden for Iris’ uberegnelige oppførsel.

Etter hvert forstår Linda at moren også gjennomgår en annen krise. Hun kjeder seg på jobben, og føler samtidig at ingen lenger har bruk for henne hjemme. Nå mener Iris at det er på tide å virkeliggjøre en drøm hun har hatt lenge, og som hittil har vært ukjent for resten av familien.

Om serien
Denne britiske komiserien er full av varm humor i beste Bridget Jones-stil. Hovedpersonen Linda Green befinner seg tidlig i 30-årene og er på jakt etter Den Rette. Hun er selvsikker, morsom og flørtete. Om dagen jobber hun i en bilforretning og selger finansieringsløsninger. Men det er om kvelden hun er i sitt rette element – nemlig bak mikrofonen i den lokale klubben!

Linda koser seg sammen med vennene sine og lever et bekymringsfritt liv - bortsett fra når det gjelder menn. Hun gjør alltid den samme tabben og tror det er Mr. Right som har banket på døren hennes. Og hver gang hun åpner døren, resulterer det i et komplett følelsesmessig kaos.

Britisk komiserie
Originaltittel: ”Linda Green”
Produksjon: A Red Production for BBC Worldwide Ltd.
I rollene: Liza Tarbuck (Linda Green), Christopher Eccleston (Tom Sherry/Neil Sherry), Claire Rushbrook (Michelle Fenton), Sean Gallagher (Jimmy McKenzie), Daniel Ryan (Darren Alexander)
Regi: Sydney Macartney, Bery Richards.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36


LENKER
  • Hjemmeside