Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. juni 2010 kl 21.15 Detektimen: Tause vitner

Gjenferd


Leo får urovekkende nyheter hjemmefra, og må straks reise til Sheffield. Samtidig blir Nikki kalt ut til en elv der to kvinnelik er funnet. De er ikke identifisert, og det kan se ut som om begge er blitt henrettet.

Harry (Tom Ward) drar til Sheffield for å hjelpe til, men han og Leo begynner å krangle om Leos framgangsmåte. Opprådd vender Harry tilbake til London. Der tar han og Nikki fatt på undersøkelsen av likene.

Om serien
I en årrekke har den britiske krimserien "Tause vitner" (Silent Witness) underholdt millioner av mennesker i 38 land. Historiene fokuserer på bevisene som kan hentes fra lik. Selv de døde snakker, er slagordet, og obduksjonene utføres av dyktige - og vakre patologer.

Selv om det å obdusere i virkeligheten kan synes dystert og grotesk, er plottene godt skrudd sammen, og intrigene mellom de grønnkledde egnet til å fengsle seerne.

Nikki Alexansander (Emilia Fox) er ny i teamet og på opplæring. Dreven og vakker som hun er, fremstår hun ikke som en grå akademiker. Dr. Harry Cunningham (Tom Ward) og dr. Leo Dalton (William Gaminara) er først skeptisk til nybegynneren, men opplever at hun utfyller teamet perfekt.


Britisk krimserie fra 2004
Produksjon: BBC
Orginal tittel: Silent Witness, series 8. "Ghosts"
I rollene: Emilia Fox, Tom Ward, William Gaminara, Ciaran McMenamin, Kevork Malikyan og Gem Carmella m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice