Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 9. mars 2000 kl 22.30 Bla, bla, bla

Bla, bla, bla (ttv)


NRK1 torsdag 9. mars kl 22.30
Bla, bla, bla (8:8)

Sesongens siste \"Bla, bla, bla\"

I hvert \"Bla, bla, bla\" har Anne-Kat. drevet gjøn med de lettkledde damene som poserer i ukebladet Vi Menn. I sesongens siste program møter hun endelig journalisten som står bak artiklene, Peter Nagy, i en ekte \"behind the scenes\"- reportasje.

Men Anne-Kat. har mye mer på menyen. I tillegg til journalist Nagy møter vi fotograf Sandra Jensen samt modellen som skal stå foran kamera denne gangen.
Inspirert av alle ukebladene som kjører egne \"Bli ny\"- seanser, har Anne-Kat. fått tak i en sliten hund som trenger å bli gjort stas på. Det er nemlig ikke bare i Amerika hundene har sine egne beautysalonger. I Oslo finnes det tre, fire slike salonger, og Anne-Kat. og hennes firbeinte venn tar turen til Heidis hundesalong, der hunden får en \"makeover\" den sent vil glemme!
Nordmenn blir stadig mer raffinerte i matveien, og norsk hverdagskost holder ikke lenger mål for kresne og krevende norske munner. Mesterkokken Trond Moi holder månedlige kurs for folk som ønsker å lære mer om spennende mat. Anne- Kat. meldte seg på og viet en hel kveld i maten og vinens ånd.
Også i vårens siste utgave av \"Bla, bla, bla\" har Anne-Kat. fått en gjest på besøk. Kunstner og kunstterapihealer Eivor Agdur kommer i studio. Hun driver med frigjørende maling, som er en terapiform som skal gå i dybden og forløse spenninger og kjipe ting i kroppen. Hva dette innebærer får seerne en demonstrasjon på i kveld.
Forholdet mellom Anne-Kat. og Geir har utviklet seg siden de møttes nyttårsaften, og i kveld får vi se årets desidert mest glamorøse bryllup når Anne-Kat. endelig sier ja til kjæresten, drømmemannen Geir!

NRK1 torsdag kl 22.30

Bilde
Anne-Kat. takker i kveld for seg etter åtte program av \"Bla, bla, bla\". (NRK-foto: Ole Kaland)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18