Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. oktober 2010 kl 20.55 Nytt på nytt

Morsom morgenstemme


I kveldens Nytt på Nytt Siri Kristiansen vikar for Linn Skåber.

Hun ble kanskje først kjent for de fleste som stemmen i P3-morgen, hvor hun gjorde morgenene morsomme for folk – enten om det var frivillig eller ei. Hun er også utdannet tekstforfatter, og har skrevet bok, laget reklame og deltatt i TV-programmer. Siri kan tulle med det meste, og med sitt rike språk og sine overraskende tanker og sluttpoeng får hun alle til å le.

I kveld fyller hun Linn Skåbers rolle som lagleder i Nytt på nytt. Knut leder det andre laget, og Jon er som vanlig dommer og programleder.

Vikarhøst
Denne sesongen veksler åtte vikarer på å sitte i Linn Skåbers stol, og disse er Pernille Sørensen, Egil Hegerberg, Are Kalvø, Siri Kristiansen, Nils Wærstad, Lisa Tønne, Trond-Viggo Torgersen og Thomas Seltzer. Alle vikarene blir å se i to sendinger hver i løpet av høsten.

Linn Skåber har permisjon fra jobben i Nytt på nytt høsten 2010 fordi hun er aktuell med tv-serien "Hjerte til hjerte – Spelet" på NRK1 og showet "Kåre, Linn, men Christian Skolmen" på Chat Noir. Hun er tilbake i Nytt på nytt over nyttår.

Nytt på nytt har vært landets mest sette program i en årrekke, og bortsett fra vikarene vil Nytt på nytt være helt gjenkjennelig for seerne.


Norsk underholdningsprogram
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programledere: Jon Almaas, Knut Nærum og 8 vekslende vikarer
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 9116 4716
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: info@nrk.no, tlf 815 65 900