Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 17. januar 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)

NRK1 søndag 17. januar kl 20.15
Offshore (67)

Haralds hemmelige spill
Haralds uforståelige hentydninger blir stadig mer ubehagelige for Jonny. Han lar sin irritasjon gå utover Mette, som ikke har klart å finne ut hva Harald egentlig er ute etter.
Når det viser seg at Statens Forurensingstilsyn har fått et anonymt tips om utslipp fra Huldra, blir situasjonen enda verre for Jonny som er sjef for boringen. Men det ingen på Huldra vet, er at Harald midt på natten har veltet tønner over bord fra plattformen...
Den nyankomne familien Bjerke forsøker å finne seg til rette i Bergen. Datteren Synne har vært en aktiv svømmer og vil gjerne fortsette. Men da hun kommer til klubben, oppdager hun at de har helt andre rutiner og en helt annen trenerstil enn det hun er vant til.
Frank forsøker å finne seg en jobb, men får ikke den respekten for sin lange erfaring som han forventer. Og kona Berit tviler på at hun vil komme igjennom sikkerhetskurset hun må ta for å få jobbe i Nordsjøen.
André sliter stadig med Susanne, som ikke har blitt mindre hatefull overfor faren etter at hun mislyktes i å overta NorWestOil. Broren hennes, Bob, har det heller ikke lett. Han og Åsa misforstår hverandre og lager konflikter av de ubetydeligste situasjoner.

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. Serien også blitt godt mottatt av kritikerne og er solgt til svensk og dansk fjernsyn. I august i fjor ble serien tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Kalle Øby, Helga Mjeldheim, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Frank Krog, Rut Tellefsen, Anders Dahlberg, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Jarl Goli, Martine Karlsen, Håvard Bakke, Kristoffer Joner, Gard B. Eidsvold, Stine H. Varvin og Christoffer Staib.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde (elektronisk via NTB/Data- tv/Internett)
Konflikten mellom Harald (Jarl Goli) og Jonny (Frank Krog) er i ferd med å toppe seg. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert dramaserie
Manusforfatter ep. 67 - 69: Peder Udnæs
Regi ep. 67 - 69: Eli Skolmen Ryg
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51