Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 9. august 2013 kl 00.55 Dama til Leo Ajkic

En ærlig mann


P3-morgens Live Nelvik dater seg gjennom 8 norske kjendiser for å vurdere hvordan de er som kjærester. I kveldens episode er hun saman med Leo Ajkic.

Leo er kjent for sin smertefulle ærlighet, noe Live også får erfare. Skal han forsørge noen må de i det minste se bra ut!

Om serien
I "Dama til" kvalitetstester P3morgens Live Nelvik et knippe norske kjendismenn. På vegne av norske kvinner skal Live finne ut av hvordan de utvalgte mennene er som kjærestemateriale. Er de morsomme? Hvordan lukter de? Er de til å stole på? Har de selvinnsikt? Svaret får du når Live Nelvik går over dørstokken til kjendismennene og trer inn i deres private sfære.

Variasjonen er stor mellom Lives åtte kjæresteemner, og kjæresterollen blir derfor ulik fra uke til uke. Live kaster seg ut i de nye utfordringene med stor iver. Hvordan finner man for eksempel den beste kosestillingen i sofaen når man slapper av med håndballhunken Kristian Kjelling? Blir man bare latterliggjort, eller finnes det kjærestemateriale i imitasjonskunstneren og villbassen Kristian Valen? Og hvordan er egentlig livet som dama til Hans Olav Lahlum?

Sendt tidligere.

Egenprodusert serie fra NRK UNG
8 episoder
Produksjonsår: 2011
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Live Nelvik, Kristian Kjelling, Kristian Valen, Hans Olav Lahlum m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice:info@nrk.no , tlf: 815 65 900