Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. november 2003 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Hjelp og støtte

Små og store problemer følger innbyggerne i Aidensfield, men de fleste tar godt vare på hverandre (Foto: Yorkshire TV)
Små og store problemer følger innbyggerne i Aidensfield, men de fleste tar godt vare på hverandre (Foto: Yorkshire TV)
Mike Bradley har vanskelig for å akseptere at hans kone er borte for godt, men får mye hjelp fra den nyinnflyttede doktoren Tricia Summerbee. Nå er det dr. Summerbee som trenger støtte hos Mike når hun må møte klager fra folk i landsbyen.

Etter en falsk melding om en bilulykke returnerer dr. Summerbee til et ramponert legekontor. Medisiner fra medisinskapet er også borte. Politiet har en liten anelse om hvem den skyldige kan være.

Stikker av
Det unge kjæresteparet Debbie og Carl er frustrert over at hennes foreldre nekter de to å være sammen. Carl må også tilbringe tid i varetekt når han sier seg skyldig i vandalisme og angrep på politistasjonen. Når saken hans blir utsatt, ser han sitt snitt til å rømme.

Forsoning
Debbie lar seg overtale til å bli med Carl på rømmen, men de to kommer ikke langt. Debbie blir syk etter å ha drukket dårlig vann, og Carl blir nødt til å ringe Dr Summerbee. Jentas liv blir reddet, og foreldrene kan ikke annet enn å tilgi den unge gutten. Også rettssaken mot han tar en positiv vending.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11)
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57