Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 30. mars 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Livet går videre…

Rex og Alex har en tøff natt når en ung pasient dør, og de må fortelle det til foreldrene (Foto: Southern Star)
Rex og Alex har en tøff natt når en ung pasient dør, og de må fortelle det til foreldrene (Foto: Southern Star)
Kelly går inn feil dør på universitetet og finner Jake, en psykologistudent. Det sier "klikk", og de går ut for å ta en drink. Miranda, Chloe og Christian ender opp på stranden og bader nakne, Gabrielle arbeider døgnet rundt, og Alex og Rex har en tøff natt når en ung pasient dør.

Kelly finner ut at Jake både er sjarmerende og morsom, og kvelden viser seg å bli en av de mest vellykkede Kelly har opplevd. Evan har også tatt seg en tur på byen med sine reklamekolleger. De doper seg og har store planer.

Gabrielle jobber natt og dag, hverdag som weekend. Når hun kommer hjem har hun ikke mer overskudd enn å sette på en dårlig DVD og åpne en flaske vin. Når den er konsumert, hender det at hun drar til Fu Bar.

Alex forteller Kelly og Evan at hun flytter sammen med Rex når han er ferdig med pusse opp leiligheten sin.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex har møtt Rex er det flytteplaner på gang. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv, han bor sammen med Simon, men er kjæreste med Nick.

Jason og Gabrielle var tidligere et par, men det ble slutt, og Jason får barn med en annen – Caitlin. Heller ikke dette forholdet holder, og Jason og Gabrielle møtes igjen.

Australsk dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Cycle" av Christopher Lee
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf; 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside