Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. oktober 2008 kl 19.55 Kvitt eller dobbelt

Duell i fotball-VM

Duellanter i fotball-VM, Torfinn Gossner og Thor-Egil Eide, i lag med fagdommer Arne Scheie (Foto: Anne Liv Ekroll)
Duellanter i fotball-VM, Torfinn Gossner og Thor-Egil Eide, i lag med fagdommer Arne Scheie (Foto: Anne Liv Ekroll)
Arne Scheie er fagdommer i kveldens Kvitt eller dobbelt når Torfinn Gossner og Thor-Egil Eide skal duellere i temaet fotball-VM. Begge kandidatene drømmer om å dra til VM i fotball om de skulle gå til topps i emnet, men etter duellen er det bare en kandidat som går videre.

Torfinn Gossner er 34 år gammel, lærer og bosatt i Oslo. Han har alltid har vært interessert i sport og fotball. Særlig er han opptatt av reglement, resultater og tabeller innen fotball-VM. Når kameratene diskuterer fotball er det Torfinn som har svarene. Torfinn har lyst til å dra til VM i Sør-Afrika i 2010.

Thor-Egil Eide er 38 år, bosatt i Oslo. Han jobber i Statens lånekasse for utdanning som rådgiver. Han har selv spilt fotball og faren var fotballspiller. Da er det kanskje ikke så rart at han også er opptatt av fotball-VM.

Nytt av året
Programmet har fått noen nye elementer. I år har vi deltakere i alle aldre og det er også duket for en Kvitt eller dobbelt-duell. I tillegg er hovedpremien på 48 000 kr doblet til 96 000 kr.

Om programmet
"Kvitt eller dobbelt" gikk første gang i 1961 og er blant NRKs mest kjente produksjoner. Programmet har vært sendt åtte ganger tidligere, den siste runden for voksne så sent som i 1994. Da var Knut Bjørnsen programleder. I 2006 og 2007 ble Kvitt eller dobbelt igjen en seersuksess med Nadia Hasnaoui som programleder.

Egenprodusert underholdning (2008)
Programledere: Nadia Hasnaoui
Hoveddommer: Merete Smith
info@nrk.noLENKER
  • Les mer