Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. april 2004 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

På swingersklubb

Angie (Kate Kendall) havner på en swingersklubb. (Foto: Beyond Distr.)
Angie (Kate Kendall) havner på en swingersklubb. (Foto: Beyond Distr.)
Church og Angie gjør entré på en swingersklubb for seksuelt frisinnede, men må hele tiden tåle tilnærminger. Vil de finne det de er ute etter?

Politiagentene er på jakt etter Bridget, en ung jente som selger dop. Etterforskningen leder Church og Angie til swingersklubben Playground. Politiagenten Chris dukker også opp, sammen med en type. Snart opptrer de som et firkløver, under dekke av å være på jakt etter "lykken".

Under jorden
En tur ned i kjelleren fører dem på sporet av Bridget. De finner henne fastspent inne på et av bondage-rommene. Død. En ulykke, eller et bondage-nummer som har tatt av mer enn meningen var? Senere oppdager politiagentene at jenta var tre måneder på vei.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Ellen "Mac" MacKenzie var leder for spanergruppen, helt til hun selv valgte kjærligheten framfor jobben. Ved seriens syvende sesongstart er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Nå må de venne seg til sin nye sjef, Luke Harris, og den nye politiagenten Christina (Chris) Dichiera. Resepsjonisten i spaneravdelingen, Sophie Novak, er et nytt fjes i "Politiagentene" f.o.m. serie 7.

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: "Priapus´ Playground"
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Roxane Wilson, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Rebecca Gibney
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57