Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 31. januar 2001 kl 20.00 Du skal høre mye ...

Du skal høre mye ... (ttv)

NRK1 onsdag 31. januar kl 20.00
Du skal høre mye...

Bendik Rugaas forteller historier

Rorbua får i kveld besøk av tidligere statsråd Bendik Rugaas, artist og medlem av Verdikommisjonen Kine Hellebust og stuntpoeten Fridtjof Nordnes.

Bendik Rugaas gikk tilbake til sin tidligere jobb som sjef for Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana da Jagland-regjeringen måtte stille sine plasser til disposisjon for Bondeviks regjering. I kveld gjester han Tore Skoglund og Trond Myhre for å fortelle gode historier i Rorbua. Rugaas kommer opprinnelig fra Kirkenes i Finnmark, og vårt nordligste fylke har mange gode fortellere. Nøyaktig hva vi kan vente oss av Rugaas i kveldens program er skal være usagt, men moro blir det!

Bendik Rugaas er ikke den eneste fortelleren på plass bak bordet i Rorbua. Han får selskap av Stig Bang, som også sitter på et vell av gode historier han vil formidle til seerne.

Stuntpoet og latterkurs
På menyen står også en annen type underholdning enn historier. Stuntpoeten Fridtjof Nordnes kommer på besøk, og skal bidra med sin egen poesi om aktuelle saker. Sist han var innom handlet det om Kronprinsens forlovelse, men denne gangen er det et nytt tema som har fanget hans poetiske interesse.

Verdikommisjonsmedlem Kine Hellebust stikker også innom herrene Skoglund og Myhre i kveld. Hun skal bidra med latterkurs..., muligens noe helt nytt, og selvfølgelig blir det sang og musikk fra den nordnorske damen.

NRK1 onsdag kl 20.00

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Troms
Programleder: Tore Skoglund med Trond Myhre ved klaveret
Prosjektleder: Eirin Bjørnstad
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)