Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 9. juli 2003 kl 23.45 Våre små hemmeligheter

Menn på randen

Will (Joel Egerton) og Jason (Damian de Montemas) (Foto: Southern Star)
Will (Joel Egerton) og Jason (Damian de Montemas) (Foto: Southern Star)
De fleste menn lever på randen av et nervøst sammenbrudd, innelåst i sitt private helvete av å være en vellykket person. De prøver å bli en sånn mann som deres fedre oppdro dem til, til tross for at faren selv aldri ble en slik person.

Richie kaster seg ut i den homofile verden, men han finner likevel ikke de svarene han leter etter. Han forteller Brad at han ønsker et fast forhold, men Brad trenger tid til å tenke seg om. I mellomtiden forklarer Richie Evan at han må holde sin seksuelle legning hemmelig på grunn av karrieren.

Evan blir fortørnet over Richies dobbeltliv og skriver en syrlig artikkel som kommer på trykk i en av byens aviser. I artikkelen er det ikke vanskelig å skjønne at det er Richie det er snakk om. Alex beskylder Evan for å utnytte sin venn, og Richie er naturligvis rasende. Evan føler seg ille til mote.

Sjokk og besettelser
Jason kommer med et nytt sjokk for Gabrielle. Ikke bare lå han med den kvinnen i Sidney, hun er også to måneder på vei! Gabrielle føler seg bedratt og ribbet. Jason føler seg som en skurk.

Will er desperat etter å få mest mulig ut av livet etter Sams plutselige død, og etter en liten prat med Kelly bestemmer han seg for å bli investor. Simon presenterer ham for den finansielle rådgiveren Desiree, og Will kaster seg ut i en stormende besettelse både når det gjelder investeringer og en kortlivet, seksuelle affære.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende og godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83